Η Acoustic Care δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα της αποκατάστασης ακοής, μέσω ακουστικών βοηθημάτων. Ιδρύθηκε και απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, από το χώρο της Ακοολογίας και της Τεχνικής Υποστήριξης. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε με υπευθυνότητα τους ανθρώπους με δυσκολίες ακοής, παρέχοντας οριστική λύση μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και κορυφαίων ακουστικών βοηθημάτων. Διαθέτουμε, όλους τους τύπους ψηφιακών, μικροσκοπικών και αθέατων ακουστικών βαρηκοΐας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του ασθενούς.

Στο δίκτυο της Acoustic Care, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, με εύκολη πρόσβαση.

ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτησή ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ

Η Acoustic Care, σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτησή ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ.

Στα εργαστήρια μας, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, προσφέρονται όλες οι δυνατές υπηρεσίες και η υποστήριξη που χρειάζονται οι ασθενείς με ακουστικά βοηθήματα.

Οι ειδικοί ακοοπροθετιστές διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία, προκειμένου να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας ακοολογικές υπηρεσίες. Με υπευθυνότητα θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την ποιότητα επικοινωνίας που επιθυμείτε. Πλήρως εξειδικευμένοι συνεργάτες, θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Η ομάδα των ακοοπροθετιστών, η οποία είναι πλήρως καταρτισμένη, δεσμεύεται για τις καλύτερες και ποιοτικότερες παροχές υπηρεσίας.

Σύλλογος Ακοόπροθετιστών Ελλάδας

Μέλλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος

«Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις δικές σας ανάγκες και πως θα σας οδηγήσουμε στην επιτυχημένη αντιμετώπιση του προβλήματος.»