Δωρεάν on line τεστ ακοής: Ελέγξτε την ακοή σας σήμερα

Κάντε το γρήγορο και εύκολο τεστ ακοής της Acoustic Care για να μάθετε αν αντιμετωπίζετε δυσκολία στην ακοή σας

Ο τακτικός έλεγχος της ποιότητας της ακοής σας είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας σας. Αυτό είναι ένα τεστ για να κάνετε το πρώτο βήμα όσον αφορά την υγεία της ακοής σας. Το τεστ περιλαμβάνει τον έλεγχο της ακοής σε 6 διαφορετικά κοινωνικά σενάρια.


Ξεκινήστε το τεστ ακοής

Συχνές ερωτήσεις

Το τεστ ακοολογικής αυτοδιάγνωσης έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ιατρική εξέταση, ούτε αντικαθιστά τον ιατρικό έλεγχο και την ιατρική διάγνωση.

 • Πώς λειτουργεί το on line τεστ ακοής

  Εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να πάσχετε από απώλεια ακοής, το δωρεάν on line τεστ ακοής της ACOUSTIC CARE μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα και να αναζητήσετε επαγγελματική υποστήριξη ακοής.

 • Κάντε το τεστ σε περίπου 5 λεπτά

  Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, θα σας παρουσιαστούν έξι κλιπ ήχου που απεικονίζουν την καθημερινότητά μας, όπως άτομα που μιλούν σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο ή κάποιος που ζητά οδηγίες στο δρόμο. Στο τέλος του κλιπ, θα σας κάνουν μια ερώτηση σχετικά με αυτό που μόλις ακούσατε και πρέπει να επιλέξετε από τέσσερις επιλογές.

  Μόλις απαντήσετε στις έξι ερωτήσεις, θα λάβετε μια βαθμολογία από το ένα στα δέκα και μια σύσταση με βάση τα αποτελέσματα της δοκιμής σας. Εάν το on line τεστ ακοής εντοπίσει ότι μπορεί να πάσχετε από απώλεια ακοής, σας συνιστούμε να κλείσετε μία δωρεάν ακοολογική αξιολόγηση με έναν από τους ειδικούς ακοολόγους μας.

 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

  Το on line τεστ ακοής της ACOUSTIC CARE θα διαρκέσει ελάχιστα λεπτά και θα σας δώσει μια βαθμολογία από το ένα έως το δέκα για να καταλάβετε την ποιότητα της ακοής σας.

  Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι ακουστικά προσαρμοσμένα στο επίπεδο ήχου που συνήθως ακούτε άνετα. Ρυθμίστε το επίπεδο ήχου μέχρι να μπορείτε να ακούσετε τη φωνή άνετα και καθαρά. Για πιο ακριβή αποτελέσματα, συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε τα ηχεία του υπολογιστή σας.

 • Τι γίνεται μετά το on line τεστ;

  Όταν κάνετε ένα on line τεστ ακοής, είναι σημαντικό να θυμάστε τους περιορισμούς του. Ενώ η σημερινή τεχνολογία είναι προηγμένη, οι διαδικτυακές δοκιμές χρησιμοποιούνται μόνο ως ένδειξη. Όποιος υποψιάζεται ότι μπορεί να πάσχει από απώλεια ακοής θα πρέπει να αναζητήσει αξιολόγηση από έναν ειδικευμένο ακοολόγο.

  Η συνάντηση είναι δωρεάν και μπορεί να ολοκληρωθεί επιλέγοντας το πλησιέστερο ακοολογικό κέντρο της ACOUSTIC CARE, κλείνοντας ένα ραντεβού εδώ.