Ο ασθενής στο ακοολογικό κέντρο μας, στην πρώτη συνεδρία θα έχει μία πρώτη αξιολόγηση της ακουστικής του ικανότητας από άρτια εκπαιδευμένο ειδικό ακοοπροθετιστή και μέσα από τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού θα προσδιοριστούν οι ακοολογικές του ανάγκες.

Ο ασθενής κάνοντας το ΔΩΡΕΑΝ τεστ ακοής το οποίο είναι εντελώς ανώδυνο και άμεσο θα ενημερωθεί εάν υπάρχει κάποια απώλεια ακοής στις βασικές συχνότητες της ανθρώπινης ομιλίας, ενώ κατά την διάρκειά του, θα διαπιστωθεί εάν χρειάζεστε ένα η δύο ακουστικά. Σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο προφίλ ζωής θα προκύψει το κατάλληλο πλάνο αποκατάστασης καθώς και η επιλογή των ενδεδειγμένων ακουστικών βοηθημάτων.

test akois

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστικοποίηση της λύσης είναι η ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή ακουστικών η οποία θα σας παρέχει την πρώτη σας εμπειρία ενισχυμένης ακοής που είναι σημαντική για την λύση που θα δώσετε στην δυσκολία ακοής. Ο ασθενής θα αναφέρει σε ποιες καταστάσεις χρειάζεται να έχει καλύτερη ακοή και κάτω από ποιες συνθήκες και με την επίβλεψη και την καθοδήγησή του ειδικού ακοοπροθετιστή θα επιλεχθεί το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας που είναι προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ασθενή αλλά και στην αισθητική του προτίμηση. O ειδικός ακοοπροθετιστής της Acoustic Care είναι εκπαιδευμένος στο να εφαρμόζει και να ρυθμίζει με επιτυχία, τα κατάλληλα ακουστικά βαρηκοΐας για την δωρεάν δοκιμή. Η σωστή επιλογή και εφαρμογή των ακουστικών απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και μια αξιόπιστη εταιρεία που να μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα και να σας δώσει την ασφάλεια ότι είμαστε κάθε στιγμή κοντά σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια απόλυτα εξατομικευμένη λύση. Η δική σας οριστική λύση στο πρόβλημα της βαρηκοΐας που σας βασανίζει.

Η εταιρία δημιουργεί την ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία “επίσκεψη κατ’ οίκον” και έτσι καλύπτει και όλους όσους αδυνατούν να επισκεφθούν το ακοολογικό μας κέντρο. Η καθιέρωση της υπηρεσίας “επίσκεψη κατ’ οίκον” αποτελεί κύριο μέλημα της εταιρίας για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της. Σημαντικό σημείο της ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικής συνεδρίας είναι και η δοκιμή λειτουργικών ακουστικών. Κατά την διάρκεια της δοκιμής ο βαρήκοος μπορεί να αξιολογήσει:

  • Την άνεση στην εφαρμογή των ακουστικών

  • Την άνετη συζήτηση μέσα σε δωμάτιο

  • Την επίλυση όλων των δυσκολιών του

  • Την διαφορά που κάνει η εφαρμογή των δύο ακουστικών σε σχέση με το ένα

Κλειδί για την επιτυχία του αποτελέσματος της πρώτης συνεδρίας είναι ο βαρήκοος να συνοδεύεται είτε από την/ον σύζυγο είτε από ένα τρίτο μέλος της οικογένειας ή από κάποιον φίλο. Έχει αποδειχτεί ότι η βοήθεια που παρέχει στον βαρήκοο ένα τρίτο πρόσωπο είναι σημαντική καθώς τον βοηθά να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες που θα δεχτεί κατά την διάρκεια της συνεδρίας .

 

Θέλετε να προγραμματίσετε μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνεδρία ακουστικής αξιολόγησης;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input