Έχετε διαγνωστεί με απώλεια ακοής και ο γιατρός σας συνιστά τη χρήση του ακουστικού βαρηκοΐας. Ποιο ακουστικό όμως είναι κατάλληλο για εσάς; Η απόφαση που θα λάβετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σοβαρότητα της απώλειας ακοής σας, καθώς και από τον τρόπο ζωής που ακολουθείτε.

akoustika varukoias nea

Ένας έμπειρος ακοοπροθετιστής μπορεί να αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και να σας βοηθήσει ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας.

Οι παράγοντες που θα εξεταστούν στη συνάντησή σας με τον ακοοπροθετιστή είναι:

  • Ποιος είναι ο τύπος και ο βαθμός βαρηκοΐας σας;
  • Ποιο είναι το μέγεθος και το σχήμα του αυτιού σας;
  • Τι επικοινωνιακές δυσκολίες έχετε;
  • Ποιος είναι ο τρόπος ζωής σας και οι καθημερινές σας δραστηριότητές;
  • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που θα σας ωφελούσαν;
  • Τι προσδοκίες έχετε από τα ακουστικά βαρηκοΐας;

Υπάρχουν πολλοί τύποι ακουστικών βαρηκοΐας.

Η Acoustic Care διαθέτει μια ευρεία γκάμα από ακουστικά βαρηκοΐας, η οποία περιλαμβάνει όλους τους προηγμένους τύπους υψηλής ποιότητας, των πρωτοπόρων Ευρωπαϊκών εταιρειών Phonak & Oticon. Η πλειονότητα των σύγχρονων ακουστικών διαθέτει νέα συστήματα ώστε να σας προσφέρουν άμεση και ξεκούραστη ακρόαση ακόμα και σε δύσκολα ακουστικά περιβάλλοντα.

akoustika varukoias nea img

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να συμβουλευτείτε έναν ακοοπροθετιστή πριν την αγορά. Μόνο αυτός έχει την εμπειρία και τη γνώση για να επιλέξει το σωστό ακουστικό βάσει των αναγκών σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν δοκιμή όλων των μοντέλων και των σειρών ακουστικών βαρηκοΐας.

Προγραμματίστε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία εδώ.

Ή καλέστε μας στο 212 1041176.