Η εταιρία δημιουργεί την ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία "επίσκεψη κατ' οίκον" και έτσι καλύπτει και όλους όσους αδυνατούν να επισκεφθούν το ακοολογικό μας κέντρο. Η καθιέρωση της υπηρεσίας "επίσκεψη κατ' οίκον" αποτελεί κύριο μέλημα της εταιρίας για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση ακοής γίνεται ιδανικά μαζί την οικογένεια του ατόμου που έχει τη δυσκολία ακοής. Μέσα από την συζήτηση που γίνεται ο ειδικός ακοοπροθετιστής συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει τις ανάγκες του βαρήκοου, να καταλάβει ποιοι είναι οι βασικοί του στόχοι για την βελτίωση της ακοής και να τον βοηθήσει να επιλέξει την σωστή τεχνολογία και το σωστό μέγεθος για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

 

Δωρεάν επίσκεψη κατ' οίκον 

Όταν λοιπόν συζητάτε με τον ειδικό ακοοπροθετιστή οι πληροφορίες που δίνετε πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές και να περιγράφουν τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζεται. Τα οφέλη που προκύπτουν από ένα πλήρες και αναλυτικό ιστορικό είναι πολλά, κυριότερα από τα οποία είναι:

  • Να ορίσουμε σωστά τις ανάγκες
  • Να ορίσουμε τους σωστούς στόχους
  • Να επιτύχουμε στο αποτέλεσμα

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο της συμβουλευτικής συνεδρίας είναι και η ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή λειτουργικών ακουστικών. Κατά την διάρκεια της δοκιμής ο βαρήκοος μπορεί να αξιολογήσει:

  • Την άνεση στην εφαρμογή των ακουστικών
  • Την άνετη συζήτηση μέσα σε δωμάτιο
  • Την διαφορά που κάνει η εφαρμογή των δύο ακουστικών σε σχέση με το ένα

Κλειδί για την επιτυχία του αποτελέσματος της πρώτης συνεδρίας είναι ο βαρήκοος να συνοδεύεται είτε από την/ον σύζυγο είτε από ένα τρίτο μέλος της οικογένειας ή από κάποιον φίλο. Έχει αποδειχτεί ότι η βοήθεια που παρέχει στον βαρήκοο ένα τρίτο πρόσωπο είναι σημαντική και τον βοηθά να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες που θα δεχτεί κατά την διάρκεια της συνεδρίας.

Κλείστε σήμερα το δικό σας ραντεβού για μια ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην ακοή σας.
Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας και το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριό μας παρέχει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις ακοής.

 

Θέλετε να προγραμματίσετε μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνεδρία ακουστικής αξιολόγησης;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input