Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

New Front Page greek

Δέσμευσή μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρηκοΐας με την εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βοηθημάτων που δίνουν λύση για κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας.

 

 

"Γιατί κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ακοή που του αξίζει"

Τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της Acoustic Care, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές και λύσεις.
Η Acoustic Care διαθέτει όλες τς απαραίτητες πιστοποιήσεις, που προβλέπονται από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και διαθέτει ακουστικά υψηλής τεχνολογίας των καταξιωμένων Ευρωπαϊκών Οίκων OTICON & PHONAK.

Δωρεάν επίσκεψη κατ’ οίκον

Είτε στα πιστοποιημένα ακοολογικά κέντρα μας, είτε στο χώρο σας, με τη χρήση της υπηρεσίας «Δωρεάν Επίσκεψη», οι ειδικευμένοι ακοοπροθετιστές μας, θα σας δώσουν ολοκληρωμένες και κατάλληλες λύσεις για τη δική σας ανάγκη.

Δωρεάν Τεστ Ακοής Αξιολογήστε την Ακοής

Κλείστε άμεσα μια Δωρεάν Συμβουλευτική Ακουστική Συνεδρία και δοκιμάστε υψηλής τεχνολογίας ακουστικά βαρηκοΐας, που θα ικανοποιήσουν πλήρως τόσο τις ακουστικές όσο και αισθητικές σας ανάγκες.

Εξατομικευμένο Πλάνο Αποκατάστασης Ακοής

Στην Acoustic Care αναλύουμε και σχεδιάζουμε το προσωπικό σας πλάνο αποκατάστασης ακοής και δίνουμε την απόλυτη λύση στη δικιά σας ξεχωριστή ανάγκη.

Δεκτά όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Για την αγορά των ακουστικών σας, παίρνετε επιδότηση από το ασφαλιστικό σας ταμείο και πληρώνετε μόνο τη συμμετοχή σας. Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ.

Δωρεάν Παρακολούθηση εφ’ όρου  ζωής

Η Acoustic Care βρίσκεται δίπλα σας εφ’όρου ζωής, εξασφαλίζοντάς σας δωρεάν τακτικούς ελέγχους παρακολούθησης, ενημερώσεις στις εξελίξεις της τεχνολογίας, αυθημερόν τεχνική υποστήριξη κ.α.

Ακουστικά των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Οίκων

Η Acoustic Care διαθέτει ακουστικά υψηλής τεχνολογίας των καταξιωμένων Ευρωπαϊκών Οίκων OTICON & PHONAK. Οι νέες σειρές ακουστικών, σας προσφέρουν άνεση και ξεκούραστη ακρόαση, ακόμη και στα πιο δύσκολα ακουστικά περιβάλλοντα.


  • Κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού 212 1041176

    ή συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

  • Όροι χρήσης
ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
Αναλώσιμα Ακουστικών & Βοηθητικές Συσκευές