Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων για τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής

Δημοσιεύτηκε από acousticadmin 03/04/2017 0 Comment(s)

Μικρό μέγεθος, εξαιρετικά υψηλή απόδοση επεξεργασίας σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών.

 

Το Oticon ΟPN miniRITE είναι ένα διακριτικό, οπισθωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας που τροφοδοτείται από τη νέα πλατφόρμα Velox προσφέροντας καλύτερη ανάλυση και ταχύτητα.

 

Προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση, μέσω:
* Σε σύγκριση με άλλα ακουστικά
• 50 φορές ταχύτερη επεξεργασία δεδομένων
• 64 κανάλια συχνοτήτων για την τριτοβάθμια σήματος και ανάλυση συχνότητας
• Πλήρης περιβαλλοντική ανάλυση 100+ φορές το δευτερόλεπτο
• Ικανότητα να χειριστεί 1.200 εκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο
• σύστημα επικοινωνίας Επαναστατική TwinLink ™
• 2.4 GHz για προηγμένη συνδεσιμότητα

 

Η νέα τεχνολογία Οticon OPN
Πρωτοποριακή τεχνολογία είναι γρήγορη και αρκετά ακριβής για να αναλύσει και να ακολουθήσει τη δυναμική του ηχοτοπίου και διαφοροποίηση μεταξύ της ομιλίας και του θορύβου. Με γρήγορα και με ακρίβεια τη μείωση του θορύβου, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να χειριστεί πολλαπλά ηχεία ταυτόχρονα.

 

Το Oticon OPN ™ είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που συνδέεται με το Internet μέσω δικτύου. Οι επιλογές συνδεσιμότητας που διατίθενται μπορεί να ξεκλειδώσει έναν κόσμο ευκαιριών.

Ακουστικα Βαρηκοιας Oticon

Τροφοδοτείται από την πρωτοποριακή πλατφόρμα Velox ™, Ορη σαρώνει το 100x περιβάλλον ανά δευτερόλεπτο για να σας παρέχουμε πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την 360º ηχητικό τοπίο.

 

Το Oticon OPN βελτιώνει την ικανότητά σας να κατανοήσετε την ομιλία έως και 30% περισσότερο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεστε τόσο σκληρά για να καταλάβετε τι ακούσατε. Το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας είναι αρκετά γρήγορο για να υποστηρίξει τον εγκέφαλο

 

Oticon Οpn ™ προσφέρει την ανάλυση υπερ-γρήγορο ήχο και την επεξεργασία που απαιτείται για την παροχή χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας με πρόσβαση σε όλους τους ήχους στη ζωή τους.

 

Το Oticon OPN είναι το καλύτερο,το πιο προηγμένο ακουστικό βαρηκοΐας που έχει βγει ποτέ.
Απλά το καλύτερο!

Ακουστικα Βαρηκοιας Oticon Χρωματα