Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ωτοασπίδες για μουσική/djs

Ωτοασπίδες για μουσική/djs
  • Views: 2173
  • Κατασκευαστής: nonoise
  • Κωδικός Προϊόντος: nonoisemusic
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Πλήθος ανθρώπων συμμετέχουν σε διάφορα φεστιβάλ, συναυλίες, νυχτερινά κέντρα, χορευτικές εκδηλώσεις καθώς και σε διάφορα άλλα μέρη με δυνατή μουσική. Όλοι μας έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις στο είδος της μουσικής που ακούμε, παρ’ όλα αυτά, μας ενώνει η αγάπη για τη μουσική, έτσι ακολουθούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Ο θόρυβος εκεί, ξεπερνάει πολλές φορές και τα 80 dB και αν βρίσκεσαι κοντά στα ηχεία αντιλαμβάνεσαι τον ήχο μπερδεμένο και παραμορφωμένο μετά από κάποια ώρα. Για εσάς που είστε λάτρεις της μουσικής αλλά και για εσάς που είστε επαγγελματίες μουσικοί και συμμετέχετε σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, προκειμένου να διαφυλάξετε την ακοή σας, καλό είναι να φοράτε τις ειδικές ωτοασπίδες.


Λαμβάνοντας υπ’ όψιν, πόσο σημαντική είναι η αίσθηση της ακοής για τον μουσικό, με τα αυτιά να αποτελούν το σημαντικότερο όργανο για την εργασία του, οφείλει να προστατέψει ιδιαιτέρως την ακοή του. Ωστόσο, απουσία των κατάλληλων ωτοασπίδων πολλοί επαγγελματίες μουσικοί, θέτουν σε κίνδυνο την ακοή τους. Ο μέσος βαθμός παραγωγής θορύβου των τυμπάνων είναι 100dB επομένως, η έκθεση για χρόνο μεγαλύτερο των 7 λεπτών, ενδέχεται να προκαλέσει βλάβες στην ακοή σας ακόμη και κώφωση.