Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Η ACOUSTIC CARE γιορτάζει τον Παγκόσμιο Μήνα Ακοής!

Δημοσιεύτηκε από acousticadmin 01/03/2017 0 Comment(s)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, Ελλάδα, 3 Μαρτίου 2017 

 

 Ένας στους έξι ενήλικες αντιμετωπίζει δυσκολία με την ακοή του! 
Είναι σημαντικό να το διερευνήσει και να το αντιμετωπίσει έγκαιρα…

 

Η Acoustic Care δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα της αποκατάστασης ακοής, μέσω ακουστικών βοηθημάτων, που έχει στόχο να βοηθήσει με υπευθυνότητα τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής, παρέχοντας οριστική λύση μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ακουστικών βοηθημάτων. Διαθέτουμε όλους τους τύπους ψηφιακών, μικροσκοπικών και αθέατων ακουστικών βαρηκοΐας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη μας. 

 

Η ακοή είναι η δεύτερη πιο σημαντική από τις πέντε αισθήσεις, καθώς μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας και το φυσικό περιβάλλον που μας περιβάλλει. Η δυσκολίας ακοής έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στο εργασιακό του περιβάλλον. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το αίσθημα του να μην μπορείς να καταλάβεις το τι λέγεται και για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο αυτό αποτελεί την καθημερινή τους ανησυχία. 

 

Υπολογίζεται ότι περίπου το 10% παγκοσμίως παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με την ακοή του ποσοστού που τείνει να αυξάνει λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι θεωρούν την ακοή σαν κάτι δεδομένο με δυσάρεστες συνέπειες .

 

Η βαρηκοΐα μπορεί να συμβεί σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτου ηλικίας ή ακόμη και εκ γενετής αλλά πιο συνήθως παρουσιάζεται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ο βαρήκοος ασθενής δυσκολεύεται να ακούσει τους άλλους και να διακρίνει τις λέξεις. Συχνά ζητά να επαναλάβουν όσα είπαν προηγουμένως, παραπονείται ότι οι άλλοι δεν μιλούν καθαρά, ενώ όταν παρακολουθεί τηλεόραση ή ακούει ραδιόφωνο αυξάνει πολύ την ένταση, σε επίπεδα που μπορεί να ενοχλούν τους γύρω του. Η δυσκολία του βαρήκοου μεγαλώνει σε περιβάλλον με θόρυβο. Ανάλογα με τη βαρύτητα της βαρηκοΐας, ο βαρήκοος μπορεί να δυσκολεύεται σημαντικά να συμμετέχει σε συζητήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να τις αποφεύγει και να απομονώνεται. 

 

Η έγκαιρη διάγνωση της βαρηκοΐας είναι πολύ σημαντικό σημείο αντιμετώπισή της, που ανάλογα με την ηλικία και την αιτία που την προκαλεί γίνεται χειρουργικά, φαρμακευτικά και στις περισσότερες των περιπτώσεων με την εφαρμογή ακουστικού, που είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο αντιμετώπισης. Σημαντικό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση παίζουν επίσης το συγγενικό και κοινωνικό περιβάλλον, ενώ για τα παιδιά μικρής ηλικίας οι γονείς.

 

Το ακουστικό βαρηκοΐας αποτελεί λοιπόν ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο αντιμετώπισης της βαρηκοΐας. Δεν αντικαθιστά όμως την φυσιολογική ακοή, αλλά αποκαθιστά και ενισχύει την ακουστική ικανότητα που έχει χαθεί.

 

Από τις 3  Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ακοής – αλλά και για όλο τον μήνα Μάρτιο, η ACOUSTIC CARE θέλοντας να βοηθήσουμε το κοινό να ενημερωθεί σωστά και από εξειδικευμένους ειδικούς, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της βαρηκοΐας, είμαστε στη διάθεσή σας και σας προσκαλούμε να καλέσετε στο 212.104.11.76 και να προγραμματίσετε ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ είτε κατ΄οίκον είτε να μας επισκεφθείτε στα ακοολογικά μας κέντρα και να ελέγξετε την ακοή σας. Ο έλεγχος ακοής είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα διαπιστώσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και σε τι βαθμό. Η διαδικασία είναι σύντομη και διαρκεί 30 λεπτά.

Μπορείτε να έρθετε κι εσείς που πιθανόν αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία αλλά και οποιοσδήποτε από το οικείο περιβάλλον σας θέλει να κάνει έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ. Η πρόληψη είναι το ΠΑΝ!

Θα μπορούν επίσης όσοι θέλουν να έχουν μία ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας καθώς και προνομιακές τιμές!

 

Επειδή αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση και για δική σας διευκόλυνση και μη αναμονής στο χώρο μας, καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί ένα τηλεφώνημα την προηγούμενη μέρα για να οριστικοποιήσουμε την ώρα.