Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

DORO PhoneEasy 100w Black ασύρματο με ενίσχυση έως 30dB και μεγάλα πλήκτρα

New DORO PhoneEasy 100w Black ασύρματο με ενίσχυση έως 30dB και μεγάλα πλήκτρα
  • Views: 1750
  • Κατασκευαστής: Doro
  • Κωδικός Προϊόντος: DORO-PhoneEasy-100w-Black
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Days

Το PhoneEasy 100w συμβάλλει καθοριστικά στην ευκολία και στην ποιοτική αναβάθμιση της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα

Το Doro PhoneEasy 100w διαθέτει δυνατή ενίσχυση ήχου (έως 30dB) στο μεγάφωνο του ακουστικού και πολύ δυνατό κουδούνι.

Διαθέτει πλήκτρο το οποίο δίνει άμεση ενίσχυση στον ήχο, περισσότερη από την μέγιστη ένταση, και για ασφάλεια κλείνει αυτόματα μετά το πέρας της συνομιλίας. Επίσης οι 3 επιλογές τονικότητας (φυσιολογική, πρίμα, μπάσα) βοηθάει τους χρήστες ενισχύοντας είτε τις υψηλές  συχνότητες ομιλίας (πρίμα), είτε το αντίθετο (μπάσα).

Η χρήση του τηλεφώνου γίνεται ακόμη πιο εύκολη διότι διαθέτει μεγάλα πλήκτρα με μεγάλο κενό μεταξύ τους, ευανάγνωστα νούμερα στην οθόνη οπίσθιου φωτισμού και 2 μνήμες άμεσης κλήσης. Διαθέτει πολλούς ήχους για το κουδούνισμα, οπτική ένδειξη όταν κάποιος καλεί, ρολόι, ξυπνητήρι, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που μπορεί να φτάσει έως τις 10 ώρες συνεχούς ομιλίας και τις 100 ώρες σε κατάσταση αναμονής, ενώ διαθέτει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας, λειτουργία ανοικτής ακρόασης, και εμβέλεια ως και 300 μέτρα σε ανοιχτό χώρο και 50 σε εσωτερικό από τη βάση.

Η συσκευή είναι συμβατή με τα ακουστικά βοηθήματα.