Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ temp

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

Η Acoustic Care διαθέτει μια ευρεία γκάμα από ακουστικά βαρηκοΐας η οποία περιλαμβάνει όλους τους προηγμένους τύπους υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας των καταξιωμένων Ευρωπαϊκών Οίκων OTICON & PHONAK, και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, που προβλέπονται από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Ανακαλύψτε τις νέες σειρές ακουστικών βοηθημάτων που διαθέτουν την τεχνολογία RITE (OpenFit) και σας προσφέρουν απίστευτη άνεση αφήνοντας τον πόρο του αυτιού ανοιχτό.
Η πλειονότητα των σύγχρονων ακουστικών διαθέτουν  νέα συστήματα ώστε να σας προσφέρουν άμεση και ξεκούραστη ακρόαση σε δύσκολα ακουστικά περιβάλλοντα.
Δέσμευση μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρηκοΐας με την εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βοηθημάτων που δίνουν λύση για κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας.
Τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της Acoustic Care, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές και λύσεις, με Δωρεάν επίσκεψη είτε στο χώρο σας, είτε σε ένα από τα ακοολογικά μας κέντρα.

ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
Ακουστικά ΕΝΔΩΤΙΑΙΑ
 
Η μικρότερη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας, προσφέροντας όμως εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα έχετε ακούσει και ως ακουστικά ψείρες. Εφαρμόζουν βαθιά στον ακουστικό πόρο, παραμένοντας εντελώς ή σχεδόν αθέατα, σε πολύ διακριτική θέση. Το μικρόφωνο, ο ενισχυτής, ο δέκτης και η μπαταρία περιέχονται μέσα σε κέλυφος, που εφαρμόζει στην κύμβη του πτερυγίου και στην είσοδο του έξω ακουστικού πόρου.
 
Ακουστικά DESIGN RITE
 
Η συσκευή designRITE συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα ήχου και βραβευμένη σχεδίαση. Μία μοναδική λύση ακοής που προσφέρει ξεκάθαρη κατανόηση ομιλίας και σας διασφαλίζει καλύτερη εμπειρία ακρόασης και άριστη ποιότητα ήχου σε όλες τις συνθήκες ώστε να μην χρειάζεται πλέον να καταβάλετε προσπάθεια για να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας. Η σύγχρονη τεχνολογία του αποδίδει τους ήχους στην πραγματική τους διάσταση και προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που είναι ότι πιο κοντά στη φυσική ακοή. Τα ηλεκτρονικά βρίσκονται πίσω από το αυτί, ενώ ο ομιλητής (δέκτης) καταλήγει μέσα στο αυτί μ’ ένα εξαιρετικά λεπτό σωληνάκι που ταξιδεύει ο ήχος στο κανάλι του αυτιού σας.
 
Ακουστικά ΟΠΙΣΘΩΤΙΑΙΑ ΤΥΠΟΥ RITE
 
Πρόκειται για ακουστικά βαρηκοΐας ανοιχτού ακουστικού πόρου τελευταίας γενιάς. Είναι μία λύση που συνδυάζει την ένταση και την κομψότητα. Το μέγεθος του ακουστικού είναι πολύ μικρό, σχεδόν πλήρως αθέατο και τοποθετείται πίσω από το αυτί. Ο ακουστικός πόρος είναι πλήρως ελεύθερος κι έτσι οι χαμηλής συχνότητας ήχοι φτάνουν στο αυτί με φυσικό τρόπο, ενώ οι υψηλής συχνότητας ήχοι ενισχύονται χάρη στο ακουστικό βοήθημα. Έχει άριστη εφαρμογή και σε μεγάλη βαρηκοΐα. Είναι τα πιο δημοφιλή ακουστικά βοηθήματα, καθώς δεν δημιουργούν μεγάλο αισθητικό πρόβλημα.
 
Ακουστικά ΟΠΙΣΘΩΤΙΑΙΑ ΤΥΠΟΥ BTE
 
Τα ακουστικά βαρηκοΐας τύπου ΒΤΕ, το μικρόφωνο, ο ενισχυτής, ο δέκτης και η μπαταρία περιέχονται σε θήκη, που τοποθετείται πίσω από το αυτί και ο ήχος ταξιδεύει μέσα από ένα διάφανο-αθέατο σωληνάκι στο εκμαγείο που τοποθετείται μέσα στο αυτί. Αυτός ο τύπος είναι κατάλληλος για άτομα όλων των ηλικιών και ανταποκρίνεται σχεδόν σε κάθε είδους ακουστική απώλεια.
 
Ακουστικά για ΠΑΙΔΙΑ
 
Τα οπισθωτιαίου τύπου ακουστικά αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση εφαρμογής μέχρι την ηλικία των 8 περίπου ετών επειδή οι ακουστικοί πόροι του παιδιού μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και για να εφαρμόζουν σωστά τα ακουστικά βαρηκοΐας πρέπει τα εκμαγεία (το τμήμα που εφαρμόζει μέσα στο αυτί) να αντικαθίστανται πολύ συχνά (κάθε 3-6 μήνες). Σε πολλές όμως περιπτώσεις, σε παιδιά ηλικίας άνω των 8 ετών δύναται να εφαρμοστούν ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής (RITE), ενδωτιαίου και ενδοκαναλικού (CIC) τύπου. Η καταλληλότητα μιας τέτοιας επιλογής θα πρέπει να αποφασιστεί από τον ακοοπροθετιστή συνυπολογίζοντας διάφορες παραμέτρους με σημαντικότερη από αυτές το μέγεθος της ακουστικής απώλειας.
 
 
Δείτε επίσης: