Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Εταιρεία

Η ACOUSTIC CARE δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα της αποκατάστασης ακοής μέσω ακουστικών βοηθημάτων. Ιδρύθηκε και απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό από το χώρο της ακοολογίας και της τεχνικής υποστήριξης που έχει στόχο να βοηθήσει με υπευθυνότητα τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής παρέχοντας οριστική λύση μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ακουστικών βοηθημάτων. Διαθέτουμε όλους τους τύπους  ψηφιακών, μικροσκοπικών και αθέατων ακουστικών βαρηκοΐας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη μας.


Στο δίκτυό μας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση. Στα εργαστήρια της ACOUSTIC CARE τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, προσφέρονται όλες οι δυνατές υπηρεσίες και η υποστήριξη που χρειάζονται τα άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικά βοηθήματα αλλά και η εξυπηρέτησή τους κατ΄ οίκον για άτομα που έχουν δυσκολία μετακίνησης.


Στην ACOUSTIC CARE ο ειδικός ακοοπροθετιστής διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία, καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση που απαιτείται για να μπορέσει να βοηθήσει τον ασθενή να αποκτήσει την ποιότητα επικοινωνίας που επιθυμεί και η κατάσταση της ακοής του μας επιτρέπει.


Η ACOUSTIC CARE λειτουργεί με βάση αυστηρά και διεθνή πρότυπα, προσαρμοσμένα στα Ελληνικά δεδομένα. Με συσσωρευμένη πείρα πολλών ετών στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες του εξωτερικού ώστε να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.


Η ομάδα πίσω από την ACOUSTIC CARE αποτελείται από άτομα της κοινότητας των ακοοπροθετιστών που δεσμεύονται για τις καλύτερες και ποιοτικότερες παροχές υπηρεσίας. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις ανάγκες των πελατών μας και με το πώς μπορούμε να τους οδηγήσουμε στην επιτυχία.


Οι ειδικές παροχές της ACOUSTIC CARE ξεκινούν με τον Δωρεάν έλεγχο ακουστικής ικανότητας είτε στο ακοολογικό μας κέντρο, είτε με την υπηρεσία Δωρεάν επίσκεψη κατ΄ οίκον στην Αττική αλλά και στην επαρχία. Ακολουθεί η Δωρεάν Δοκιμή σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας από εξειδικευμένο Ακοοπροθετιστή. Με την δοκιμή μπορεί ο χρήστης να αντιληφθεί άμεσα τα πρώτα οφέλη από την χρήση των ακουστικών. Για παράδειγμα μπορεί άμεσα να συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις μέσα στο σπίτι, να αντιληφθεί την σωστή κατεύθυνση των ήχων και να ακούσει το κουδούνι του σπιτιού του ή του τηλεφώνου. Και στη συνέχεια η εφαρμογή των επιλεγμένων πλέον ακουστικών βαρηκοΐας, που είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του βαρήκοου. Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει 2 χρόνια πλήρους Εργοστασιακής εγγύησης καθώς και συνεχή Δωρεάν παρακολούθηση, Τηλεφωνική Υποστήριξη και service των ακουστικών βοηθημάτων αλλά και παρακολούθηση της ακουστικής κατάστασης εφόρου ζωής.


Η εταιρία ACOUSTIC CARE παρακολουθεί από κοντά όλες τις νέες εξελίξεις και τάσεις που αφορούν την τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας μέσω συνεδρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.


Δέσμευσή μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρηκοΐας του παθόντος με την εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βοηθημάτων που ορίζει ο βαθμός, η μορφή της βαρηκοΐας σας και η ακουστική του ικανότητα.     


   


 


   

      


Πρωτόκολλα

Η εταιρεία προκειμένου να επιτύχει το δύσκολο έργο της σωστής επιλογής,εφαρμογής και παρακολούθησης των ακουστικών βοηθημάτων στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της καθώς και στα υπερσύγχρονα μηχανήματα ακοολογικής υποστήριξης. Η εταιρεία μας ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.


Για να έχουμε την καλύτερη απόδοση και το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθούνται τα εξής:

  • Συνεχείς εκπαιδεύσεις – σεμινάρια των ειδικών ακοοπροθετιστών από τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους.
  • Αποκλειστική χρήση μόνο εγκεκριμένων υλικών και αναλωσίμων που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του ακοολογικού κέντρου.
  • Βαθμονόμηση – συντήρηση μηχανολογικού – ακοολογικού εξοπλισμού από πιστοποιημένους φορείς.
  • Μεθοδολογία συνεδρίας σύμφωνα με πρωτόκολλα διεθνών προδιαγραφών.
  • Συνεργασία με πιστοποιημένο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα του Δικτύου μας που απαρτίζεται από ειδικούς πτυχιούχους τεχνικούς.
  • Συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους OTICON Δανίας και PHONAK Ελβετίας.

Όλα τα άνωθεν πρωτόκολλα πιστοποιούνται από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στον οποίο υπάγεται η εταιρεία από τους αντίστοιχους φορείς κρατικούς και Διεθνούς κύρους όπως η Q-CHECKHELLAS και LOYDS Μεγάλης Βρετανίας. Η εταιρεία ακολουθεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και διαθέτει υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/1348 που αφορά την διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για δωρεαν ελεγχο ακοης
Αριστη ποιοτητα Ακουστικων βοηθηματων
Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για ακουστικα βαρηκοιας