Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Συστήστε μας και κερδίστε!

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή :

 

Βήμα 1:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του συγγενή ή φίλου σας είτε από το επίσημο site της ACOUSTIC-CARE επιλέγοντας να κάνετε κλικ στο banner «Συστήστε και κερδίστε» είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα σας δώσουν στο ακοολογικό μας κέντρο.

 

Βήμα 2:

Στη φόρμα αποστολής που υπάρχει στη σελίδα συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του φίλου σας. Στην συνέχεια πατάτε αποστολή. Αυτό ήταν!

 

 

Τα στοιχεία σας

Τα στοιχεία του φίλου ή του συγγενή σας

 

 

Γιατί να προτείνω την ACOUSTIC CARE σε κάποιον;

Βοηθήστε άτομα με δυσκολία ακοής:

 

1) να ενημερωθούν σωστά για την ακουστική τους κατάσταση κάνοντας μαζί μας την ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική αξιολόγηση της ακοής τους.

 

2) να βιώσουν την εμπειρία της ενισχυμένης ακοής μέσω της ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ τελευταίας τεχνολογίας.

 

3) να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ενέχει η αναβολή αντιμετώπισης του προβλήματος. Να θυμάστε ότι σε όλα τα προβλήματα υγείας όταν η διάγνωση γίνεται νωρίς υπάρχει χρόνος αντίδρασης και συνήθως οι συνέπειες είναι μικρές.

 

   

  Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

  Η ACOUSTIC CARE απαρτίζεται από προσωπικό και ειδικούς ακοοπροθετιστές, άρτια εκπαιδευμένους, προσφέρει με υπευθυνότητα τις πλέον ολοκληρωμένες και κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα ακοής, παρέχοντας εγγυήσεις αποτελεσματικότητας, καλής λειτουργίας με την χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας, όλα τα νέα ακουστικά βοηθήματα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ακοής, την ποιότητα της ζωής και εγγυάται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ISO που επιβάλλονται από την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και φιλικά προς στο περιβάλλον. Η τεχνολογία των ακουστικών βοηθημάτων που χρησιμοποιούμε είναι της κορυφαίας κατασκευαστικής εταιρείας OTICON Δανίας και δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά του παρελθόντος. Είναι αθέατα,μικροσκοπικά,διακριτικά, εύκολα στην χρήση και αδιάβροχα. Προσφέρουν μεγαλύτερη ευκρίνεια, φυσικότητα ήχων χωρίς σφυρίγματα ή ενοχλητικούς θορύβους.

   

   

  Πόσες συστάσεις μπορώ να πραγματοποιήσω;

  Δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορείτε να μας προτείνετε. Μπορείτε λοιπόν να έχετε απεριόριστο όφελος.

   

   

  Σε ποιόν θα μπορούσα να συστήσω την ACOUSTIC CARE;

  Μπορείτε να συστήσετε την ACOUSTIC CARE σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και όποιον άλλον ξέρετε που χρειάζεται μία ακοολογική παρακολούθηση.

   

   

  Πότε επιβεβαιώνονται τα 5€ μου;

  Μόλις η εταιρεία ACOUSTIC CARE ελέγξει τις συστάσεις θα σας στείλει στο email σας έναν κωδικό τον οποίο θα καταχωρήσετε στις επόμενες αγορές σας προκειμένου να σας γίνει η έκπτωση.

   

   

   

  Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για δωρεαν ελεγχο ακοης
  Αριστη ποιοτητα Ακουστικων βοηθηματων
  Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για ακουστικα βαρηκοιας