Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί;

1) Ενημέρωση

Η βαρηκοΐα είναι μια πάθηση η οποία δεν πονάει ούτε φαίνεται αμέσως.

Εξελίσσεται αργά και συνήθως το καταλαβαίνουν πρώτα οι γύρω μας,γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε για τα συμπτώματα της ώστε να ζητήσουμε βοήθεια.


2) Πρόληψη

Σε συνάρτηση με την ενημέρωση μπορούμε να επέμβουμε άμεσα στα πρώτα συμπτώματα κάποιων μορφών βαρηκοΐας πριν αυτές εξελιχθούν και αποτρέψουμε άλλες να συμβούν με απλές καθημερινές ενέργειες ακολουθώντας άπλες ιατρικές συμβουλές.


3) Έγκαιρη Διάγνωση

Όσο πιο γρήγορα διαγνωσθεί το πρόβλημα από τον ωρλ ιατρό σας τόσο πιο εύκολο είναι να δοθεί λύση. Να θυμάστε ότι σε όλα τα προβλήματα υγείας όταν η διάγνωση γίνετε νωρίς υπάρχει χρόνος αντίδρασης και συνήθως οι συνέπειες είναι μικρές.


4) Αποδοχή του προβλήματος

Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο χρόνος που θα γίνει αποδεκτό το πρόβλημα της δυσκολίας ακοής από τον παθών όσον αφορά το βαθμό αποκατάστασης που θα επιτευχθεί από την συνιστώμενη λύση. Έχει παρατηρηθεί περιπτώσεις με τον ίδιο βαθμό και τύπο βαρηκοΐας να έχουν μεγάλες αποκλίσεις στο αποτέλεσμα που είχαν μετά την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας. Όσο πιο νωρίς ενεργήσουμε τόσο πιο γρήγορα τα αποτελέσματα και πολύ μεγαλύτερο το όφελος που θα εισπράξουμε από την χρήση ακουστικών βαρηκοΐας.


5) Ανάληψη Δράσης

Εδώ πολύ σημαντική είναι η συμβολή του οικογενειακού περιβάλλοντος κυρίως να παρατηρήσει το πρόβλημα και να παροτρύνει η να πάρει πρωτοβουλία ώστε να αναληφθεί δράση. Είναι πολύ χρήσιμο τόσο για το βαρήκοο άτομο όσο και για τον ειδικό να είναι παρών και ένα άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον που βιώνει το πρόβλημα και θα συνδράμει εποικοδομητικά στην διαδικασία για την επιλογή της κατάλληλης λύσης.

Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για δωρεαν ελεγχο ακοης
Αριστη ποιοτητα Ακουστικων βοηθηματων
Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για ακουστικα βαρηκοιας