Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Όροι και Προϋποθέσεις 30 ημερών δοκιμής

 1. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια είναι ανοικτή σε κάθε φυσικό πρόσωπο, εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα και διαθέτει έγκυρη πρόσφατη εξέταση ακοογραφήματος από ωρλ.


 2. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Δωρεάν Δοκιμαστική Περίοδο μόνο μια φορά.


 3. Για τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα πλήρη στοιχεία σας είτε ηλεκτρονικά είτε στο ακοολογικό κέντρο της ACOUSTIC CARE.


 4. Οι ενδιαφερόμενοι με τη συμμετοχή τους στην παρούσα προωθητική ενέργεια και την καθ’ οιονδήποτε τρόπο υποβολή των προσωπικών τους στοιχείων στο πλαίσιο αυτής, συναινούν στη συλλογή, αποθήκευση, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρεία ACOUSTIC CARE, η οποία θα τηρήσει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε βάση δεδομένων είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων και δεν θα τα διαθέσει σε τρίτους. Η τήρηση των στοιχείων γίνεται βάσει του νόμου 2472/1997 για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».


 5. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα δωρεάν δοκιμής 15 ημερών είναι ο συμμετέχων να ακούσει, να κατανοήσει και να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης που θα του εξηγήσει ο ειδικός ακοοπροθετιστής.


 6. Με την συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν δοκιμής 30 ημερών δεν δεσμεύεστε να προχωρήσετε στην αγορά των ακουστικών βοηθημάτων μετά τη λήξη του προγράμματος.


 7. Το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής 30 ημερών έχει ως στόχο να βοηθήσει τον καταναλωτή στην απόφαση αγοράς ενός εξειδικευμένου νέας τεχνολογίας προϊόντος.


 8. Η ημερομηνία και η παράδοση των ακουστικών βοηθημάτων υπόκεινται στη διαθεσιμότητα κατά τη χρονική στιγμή του ραντεβού σας.


 9. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για δοκιμή και εν τέλει επιστρέφονται στην εταιρεία μας, δεν πωλούνται εν συνεχεία σε άλλους πελάτες. Τα προϊόντα αυτά δύναται να χρησιμοποιηθούν ως δείγματα προς επίδειξη και μόνο και για κανέναν άλλο εμπορικό σκοπό.


 10. Αναλώσιμα είδη (όπως μπαταρίες, φιλτράκια domme προστασίας από το κερί, κλπ) δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία και επιβαρύνεται ο πελάτης.


 11. Η παροχή των υπηρεσιών της ACOUSTIC CARE στο πλαίσιο της παρούσας προωθητικής ενέργειας είναι προσωπική για τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο, δεν μεταβιβάζεται ούτε δύναται να μεταπωληθεί και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Τυχόν τέλη, φόροι ή έξοδα που αφορά την παροχή των υπηρεσιών βαρύνουν αποκλειστικά τους δικαιούχους.


 12. Με την λήξη της δωρεάν δοκιμής θα πρέπει να τα επιστρέψετε εσείς στο ακοολογικό μας κέντρο επί της οδού Ομήρου 41-43, Νέα Σμύρνη.


 13. Τα προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρεία, θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως όταν παραδόθηκαν στον πελάτη και εντός της συσκευασίας τους κατά την παράδοση.


 14. Σε περίπτωση ζημιάς ή τυχόν βλάβης επιβαρύνεται ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δωρεάν δοκιμής 30 ημερών το αντίστοιχο αντίτιμο αποκατάστασης της βλάβης.


 15. Η ACOUSTIC CARE διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, να αλλάξει τα μοντέλα των ακουστικών βαρηκοΐας καθώς και να μεταβάλλει τους όρους της προωθητικής ενέργειας.


 16. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων της παρούσας προωθητικής ενέργειας.

Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για δωρεαν ελεγχο ακοης
Αριστη ποιοτητα Ακουστικων βοηθηματων
Τηλεφωνηστε και κλειστε ραντεβου για ακουστικα βαρηκοιας