Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ OPN

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ OPN

Η νέα σειρά ακουστικών βαρηκοΐας OPN της ΟΤICON είναι γεγονός! Είναι ένα διακριτικό, οπισθωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας που διαθέτει απίστευτες λειτουργίες και διαχειρίζεται γρήγορα και με ακρίβεια τη μείωση του θορύβου ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεστε τόσο σκληρά για να καταλάβετε τι ακούσατε και από που. Διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και είναι γρήγορη και αρκετά ακριβής συσκευή για να αναλύσει και να ακολουθήσει τη δυναμική του ηχοτοπίου και διαφοροποίηση μεταξύ της ομιλίας και του θορύβου. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να χειριστείτε πολλαπλά ηχεία ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Το Oticon OPN ™ είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που συνδέεται με το Internet μέσω δικτύου. Ένα δεύτερο σύστημα επικοινωνεί ασύρματα με εξωτερικές συσκευές όπως το iPhone, smartphones, τηλεόραση, υπολογιστές κλπ. Τα οφέλη και των δύο συστημάτων είναι - καλύτερη ακρόαση χωρίς προβλήματα σύνδεσης με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: