Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας MARATONE

Μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας MARATONE
  • Views: 3644
  • Κατασκευαστής: renata maratone
  • Κωδικός Προϊόντος: Μπαταρίες renata
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Είναι η μπαταρία που κυριαρχεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οι λόγοι είναι σαφείς και ασυναγώνιστοι.

Ιδανικές για αναλογικά, ψηφιακά και με υψηλή ισχύ συσκευές ακουστικών. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χάρη στην υψηλή και σταθερή τάση.

Προσφέρονται σε τέσσερις τύπους, για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας όλων των κατασκευαστών.


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σε κάθε μπαταρία RENATA αναγράφεται η χώρα προελευσής της που είναι η Ελβετία καθώς επίσης και η ημερομηνία παραγωγής στο πλάγιο μέρος. Εν αντιθέσει με άλλες μάρκες μπαταριών, οι οποίες δεν αναγράφουν χώρα προέλευσης. Επίσης η εταιρία RENATA S.A. δαπανά σημαντικά ποσά ετησίως στην έρευνα, χρησιμοποιεί την υψηλότερη τεχνογνωσία για την κατασκευή των προϊόντων της και είναι κάτοχος ISO 9001.

Για το λόγο αυτόν, μπορεί και παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια εφόσον αποθηκεύονται σε φυσιολογικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας (20-30 C και 50% υγρασία).

Εξαιρετική αξιοπιστία, χάρη σε ένα ενιαίο και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η ποιότητα της μπαταρίας για την κάθε συσκευή εξαρτάται και από την κατάσταση της στεγανότητα σε περίπτωση διαρροής, χάρη σε μια νέα εξελιγμένη διαδικασία σφράγισης. Περιέχει προηγμένα τεχνικά συστατικά και έχει δοκιμαστεί ανάλογα με τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας CE.

Κρατήστε τις μπαταρίες στην αρχική τους συσκευασία, έως ότου είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε. Η αποθήκευση των νέων μπαταρίες μαζί με κέρματα ή άλλες μπαταρίες εκτός της αρχικής συσκευασίας μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα με συνέπεια την μείωση της ωφέλιμης ζωής τους. Αφαιρέστε τις άδειες μπαταρίες αμέσως. Μία πλήρως αποφορτισμένη μπαταρία μπορεί να διογκώνεται και να γίνει δύσκολη η αφαίρεση της μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.


Διατίθενται σε καρτέλα των 6 τεμαχίων